8 - 18 ÉVESEKNEK

Egy tábor gyerekeknek, kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Mi fog történni?


A tábor programját az élő szerepjáték kifejezéssel lehet leírni. Elképzelted valaha milyen lenne kedvenc könyved vagy filmed szereplőinek bőrébe bújni? Úgy öltözni, viselkedni, beszélni mint ők, és akár máshogy dönteni mint ahogy ők tették volna? A játék teljes időtartama során nem Te, hanem az általad alakított karakter lesz jelen, hoz döntéseket, beszélget a többiekkel, ebédel, alszik; onnantól hogy elkezdődik a játék, egészen addig míg haza nem megyünk.

Ár, Határidők

Mit is tartalmaz az ár?

– Egy csodálatos helyszín, a Lósi Major 8,5 hektáros területén kizárólag táborunk kap helyet. A helyszín honlapján megtekinthetőek a szállások.

– teljeskörű étkezés, reggeli, ebéd, vacsora, innivaló, stb.

– tábor programja, annak minden kellékével együtt.

– mindent amire szükséged  lesz! A tábort nem fogjuk elhagyni a civilizáció felé!

Mit nem tartalmaz az ár? 

– a helyszínre utazást, hiszen ez mindenki esetében más aki Pestről, vidékről, vagy külföldről érkezik, tömegközlekedéssel vagy kocsival.

Befizetési határidők: 

A tábor kedvezményes díja azokra vonatkozik, akik időben befizetik a 20.000 Ft-os első részletet. Ez után a dátum után is lehet jelentkezni, azonban a tábordíj ez esetben, már nem kedvezményes.

Az első részlet befizetése ebben az esetben is javasolt mielőbb, hiszen ezzel biztosítható a hely a táborban. A fennmaradó részt a tábor helyszínén készpénzben, vagy a tábor megkezdése előtti utalással lehet rendezni.

Kérjük az aktuális árakról tájékozódjanak az Aktuális Rendezvényeink oldalon.

Helyszín, megközelítés

2621 Verőce, Lósi völgy út 1.

A szállásunk a Verőcei Lósi völgyben helyezkedik el, Sindeon főhadiszállásán. Budapesttől mindössze fél órára, a Verőcéről 1,5 km-re, mégis egy természetbe zárt, saját területen.

Megközelítés Budapestről tömegközlekedéssel:

A Nyugati pályaudvarról minden óra 07-kor indul vonat Vonat verőcére, mely óra 40-re (33 perc alatt) odaér hozzánk.

Megközelítés gépkocsival:

Javasoljuk helyszínünket az M2-es autópályáról megközelíteni (fizetős, Pest megye matricával végig használható). Az autópálya végén a 2-es utat követve egy tábla jelzi a Lósi-völgy bejáratánál, hogy “Verőce, 5 km, balra”. Itt kell elkanyarodni, és még Verőce előtt, 3 km-re az elágazástól már látható bal oldalt a Lósi Major bejáratát jelző tábla.

Mit hozz?


Mit hozz: a táborindító levélben melyet néhány héttel a tábor előtt küldünk a résztvevőknek részletesen leírjuk. Azonban semmi különlegeset nem kell hozni: mindent mi biztosítunk (jelmez, ennivaló, játék, stb.). Csak átlagos táboros felszerelés kell: hálózsák, ruha, fantázia, túrázásra alkalmas cipő, hosszú nadrág. Mit ne hozz: zsebpénzt (nem lesz rá szükséged) műanyag / fém / egyéb veszélyes kardot fényképezőt (mi fényképezünk sokat), technikai eszközöket (playstation, laptop – játék lesz elég). Semmit, ami baj ha elromlik!

Aktuális
Rendezvényeink